Evenemang,
Föreläsningar och diskussioner,
Museer,
Lär & skapa
Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
Platsen
Glasgården, Hotell- och restaurangmuseum (3. våningen)
Tid
23.1.2025 - 27.3.2025
Biljetter
Fritt inträde
Hotelli- ja ravintolamuseo ja Helsingin työväenopisto järjestävät alkuvuonna 2025 yhteisen ruokaperinteitä käsittelevän luentojen sarjan Hotelli- ja ravintolamuseossa. NAM YÖK HÄH – Mistä on ruokaperinteet tehty? tarjoaa erilaisia näkökulmia ruokaperinteisiin ja liittyy museon samannimiseen näyttelyyn.
To 23.1. klo 17
Ruokakulttuuri ja -perinteet voimavarana siirryttäessä kestävään ruokavalioon
Tutkimusprofessori Minna Kaljonen, Suomen ympäristökeskus
To 27.2. klo 17
Suomalainen kasvisruokaperinne: löytöretki juurille
Kulttuurintutkija, tietokirjailija Liisa Kaski
To 27.3. klo 17
Food Traditions and Identity
Taiteilija AK
Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä.
Foto: Yasmin Ibrahim
Öppet
to 23.1.2025 kl 17:00 - 18:30
to 27.2.2025 kl 17:00 - 18:30
to 27.3.2025 kl 17:00 - 18:30